منتظر دوره های تخصصی صنایع غذایی باشید
فودانت پلتفرم صنایع غذایی ایران
گوشت کشت شده یک فناوری نوآورانه برای تولید پایدار گوشت بدون نیاز به پرورش و کشتار حیوانات است. این مقاله به بررسی جنبههای مختلف این فناوری از جمله فرآیند تولید، مزایای زیست محیطی، ایمنی و ارزش غذایی، وضعیت فعلی و چشم انداز آینده آن میپردازد. علاوه بر این، چالشهای پیش روی تجاریسازی گسترده گوشت کشت داده شده و نقش آن در حفظ تنوع زیستی و جلوگیری از انقراض گونهها را بررسی میکند.
در این مقاله به بررسی استفاده از روش های پیشرفته پروتئین شناسی برای تشخیص چهار گونه حشره خوراکی در محصولات غذایی میپردازیم.
به طور کلی فودومیکس تحت عنوان مطالعه و به کارگیری فناوری های پیشرفته Omics با هدف بهبود سلامت. رفاه و اطمینان مصرف کنندگان تعریف میشود. در این مقاله به تفصیل فودومیکس و فناوری های Omics را بررسی می کنیم.
در این مقاله به بررسی مدارک مورد نیاز اخذ مجوز تولید قراردادی صنایع غذایی میپردازیم.
اجاره خط تولید یا تولید قراردادی چیست و چه مزیت هایی دارد؟ برای تولید قراردادی چه مراحلی را باید طی کرد؟ در این مقاله پاسخ این سوالات را خواهید یافت.
در این مقاله، به بررسی مواد تشکیلدهنده اصلی بیسکویتها و نقش آنها در بهبود خواص محصول میپردازیم. همچنین مواد افزوده شده به بیسکویتها را بررسی کرده و تأثیر آنها بر طعم، بافت و ارزش غذایی نهایی محصول را بررسی میکنیم. هدف اصلی این مقاله، ارائه یک دیدگاه جامع و مفید درباره ساختار و ترکیبات بیسکویتها و نحوه بهبود آنها است.
در دنیای امروز، با توجه به پیشرفت فناوری و تغییر در رفتار مصرفکنندگان، روشهای نوینی برای فروش و بازاریابی مواد غذایی به وجود آمده است. در این مقاله به بررسی و تحلیل این روشهای نوین میپردازیم. روشهایی که در اینجا مورد بررسی قرار میگیرند شامل فروش آنلاین، استفاده از رسانههای اجتماعی، بازاریابی محتوا و تبلیغات انبوه هستند. هدف ما در این مقاله، توضیح جامع و ارزیابی نقاط قوت و ضعف هر یک از این روشها است.
در این مقاله به بررسی روشهای سنتی فروش و بازاریابی مواد غذایی میپردازیم و مزایا و معایب هرکدام را به تفصیل مورد بررسی قرار خواهیم داد.
فساد میکروبی مواد غذایی یکی از اصلیترین علل فساد و تخریب آنها است. باکتریها، قارچها و ویروسها میتوانند با تخریب مواد غذایی به شکل مستقیم یا ایجاد طعم و بوی نامطلوب، تولید سموم قابل انتقال و ایجاد تغییراتی در مشخصات فیزیکی و شیمیایی باعث بروز فساد و خرابی در مواد غذایی شوند. در این مقاله، به بررسی انواع فسادهای میکروبی مواد غذایی، علل و عوامل موثر در آنها، میزان خطر و اثرات آنها بر سلامت عمومی انسانها، و راهکارهای کنترل و پیشگیری از این فسادها خواهیم پرداخت.
زعفران، یکی از ادویههای قدیمی و گرانبها در جهان است که به طور گسترده در آشپزی و درمانهای سنتی استفاده میشود. خصوصیات متعدد و فواید زعفران آن را به یکی از قدرتمندترین ادویههای موجود تبدیل کرده است. در ادامه، برخی از این خواص و فواید دارویی و بهداشتی زعفران را بررسی خواهیم کرد.
زعفران، ادویهای که قرن هاست بشر را با طعم منحصر به فرد، عطر بینظیر، رنگ چشم نواز و خواص ارزشمند خود مسحور کرده است. زعفران که از رشتههای ظریف گلی با نام علمی Crocus sativus از تیره زنبقیان پدید میآید، تاریخچهای غنی دارد که در فرهنگ و جغرافیای ایران و جهان گسترانیده شده است. در این مقاله به بررسی تعریف و تاریخچه زعفران و بررسی ارزش اقتصادی و اجتماعی آن خواهیم پرداخت.
در سلسله مقالات راه اندازی یک کسب و کار صنایع غذایی جدید، در این مقاله به مرحله اول راه اندازی یعنی تحقیق و توسعه برای راه اندازی یک محصول جدید میپردازیم.
در این مقاله به بررسی مراحل راه اندازی یک کسب و کار صنایع غذایی جدید می پردازیم.
در ادامه بررسی روش های نگهداری مواد غذایی در طول تاریخ، در این مقاله به بررسی تاریخچه کنسرو کردن مواد غذایی خواهیم پرداخت.
امروزه دفع پسماند های شیمیایی در آزمایشگاه صنایع غذایی به معضلی اساسی برای کارشناسان تبدیل شده است، در این مقاله به بررسی این مسئله خواهیم پرداخت.
در این مقاله به بررسی روش های نگهداری مواد غذایی در طول تاریخ خواهیم پرداخت.