منتظر دوره های تخصصی صنایع غذایی باشید
فودانت پلتفرم صنایع غذایی ایران
برای هر کسی که در زمینه مواد غذایی کار می کند ( یک گروه متشکل از تولید کنندگان غذای های فراوری شده ، خرده فروشان مواد غذایی ، رستوران داران ، وبلاگ نویسان مواد غذایی و هر کسی که در زمینه صنایع غذایی فعالیت می کند ) تفاوت های ظریف استراتژی های برندسازی مواد غذایی دقیقاً واضح نیست در این راهنما، مروری بر برندسازی مواد غذایی خواهیم داشت، و توضیح میدهیم که چه چیزهایی باید بدانیم تا تأثیر درستی بر مشتریان و مخاطبین داشته باشیم
اشاره کردیم که صنعت غذا به عنوان یک صنایع حیاتی اقتصاد هر کشور محصوب می شود و برای چرخیدن چرخ این صنعت در فرایند های بازاریابی ، از ناآگاهی مصرف کننده به عنوان یک اهرم در جهت شعار های تبلیغاتی که اصولا درست نیستند سو استفاده می شود . در پست قبل با عنوان ( دروغ های صنایع غذایی – بخش اول ) چند مورد را بررسی کردیم در این پست چند مورد دیگر را بررسی می کنیم با ما همراه باشید .
صنایع غذایی از جمله بخشهای حیاتی اقتصاد هر کشوری به شمار میروند. اما متأسفانه، در این صنعت نیز گاهی اوقات دروغهای بزرگی برای جلب توجه مصرفکنندگان به کار گرفته میشوند. در این پست از فودانت به 3 دروغ ، که تولید کنندگان در صنعت غذا برای بازاریابی بیشتر از آن استفاده می کنند خواهیم پرداخت .
صنعت غذایی از صنایع پربازده و حیاتی است که به طور مداوم در حال توسعه و رشد است. با این حال، همانطور که صنعت غذایی رشد میکند و بهبود مییابد، مشکلات جدیدی نیز پدیدار میشود. با مطالعه این مطلب، شما میتوانید با مشکلاتی که در صنعت غذایی وجود دارند، آشنا شوید و به راهکارهایی که برای حل این مشکلات پیشنهاد شده است، دست یابید.
تجارت جهانی مواد غذایی نقشی اساسی در تأمین محصولات غذایی سراسر دنیا ایفا میکند. با افزایش جمعیت جهانی، تغییر سلیقههای غذایی و نیاز به منابع غذایی متنوعتر، تجارت بینالمللی مواد غذایی به مراتب مهمتر شده است. در این مقاله، اهمیت تجارت جهانی مواد غذایی، تأثیر آن بر اقتصادات و چالشها و فرصتهایی که ارائه می دهد، مورد بررسی قرار میگیرد.
بازاریابی و بازارسازی دو مفهوم کلیدی در دنیای تجارت هستند که گاهی اوقات به اشتباه با هم قاطی میشوند. با این حال، این دو مفهوم از هم متفاوت هستند و هر کدام نقش خاص خود را در رشد یک کسب و کار ایفا میکنند در این پست از فودانت با ارائه مثال در صنعت غذایی به بررسی این دو مفهوم می پردازیم .
صنایع غذایی به عنوان یکی از صنایع حیاتی و مهم در جهان، همواره نیاز به تضمین کیفیت و ایمنی محصولات دارد . برای این منظور، استفاده از استانداردهای کنترل کیفیت در صنایع غذایی از جمله روشهای موثری است که برای حفظ کیفیت و ایمنی محصولات غذایی و جلوگیری از بروز بیماریهای مرتبط با مصرف این محصولات، بسیار حائز اهمیت هستند. در این پست از فودانت به معرفی هر کدام از این استاندارد ها خواهیم پرداخت
تاثیر مواد افزودنی در ارزیابی حسی محصولات غذایی یکی از مواردی که برای افزایش ارزش پارامتر های حسی مواد غذایی از جمله طعم ، بافت و ظاهر استفاده می شود افزودنی های مواد غذایی هستند . در پست ارزیابی حسی چیست و چه تاثیری در صنایع غذایی دارد ؟ به صورت کامل ، ارزیابی حسی و شاخص ها موثر بر آن را توضیح دادیم . در ادامه مطالب موارد مربوط احساس در مواد غذایی در نظر داریم موضوع تاثیر افزودنی های مواد غذایی بر حس مخاطب به غذا را مورد بررسی قرار دهیم .
ارزیابی حسی یک روش برای بررسی صفات حسی یک محصول غذایی است که شامل طعم، بو، رنگ، ملموسیت و... می باشد. درواقع، این روش با استفاده از احساسات یا رضایت بینایی، بویایی و لمسی ، واکنش مصرف کنندگان به محصول غذایی را ارزیابی میکند. در این پست از فودانِت به بررسی این ابزار در صنعت غذا می پردازیم .
در این پست از فودانت به معرفی بزرگترین شرکت های تولید کننده قهوه بر اساس درآمد و ارزش نام تجاری خواهیم پرداخت . یکی از محبوب ترین نوشیدنی های دنیا بی شک قهوه هست . نوشیدنی بی نظیر که پس از نفت به عنوان دومین کالای تجاری جهان به حساب می آید . بازاری که در سال 2019 حدود 102.15 میلیارد دلار ارزش داشت و انتظار می رود تا سال 2026 ، به 155 میلیارد دلار برسد
در یک سبک زندگی سالم که شامل تغذیه سالم و ورزش منظم هست بسیاری از افراد روزانه به عنوان مکمل غذایی ویتامین های گروه های مختلف رو مصرف می کنند تا کمبود های احتمالی این ریز مغذی ها رو جبران کنند . سوالی که اینجا مطرح می شود این است که بهترین زمان مصرف ویتامین ها چه زمانی هست ؟ در این پست از فودانت این سوال رو بررسی می کنیم بنابراین تا انتهای این مطلب همراه ما باشید .
با وجود اینکه افسانه هایی زیادی که در مورد پیدایش قهوه وجود داره اما هیچکس نمیدونه منشاء اصلی قهوه دقیقا چه زمانی و در چه منطقه ای بوده در این پست از فودانت به بررسی تاریخچه قهوه می پردازیم .
با توجه به افزایش تنوع در تولیدات صنایع لبنی و تولید آب پنیر به عنوان یک زیر فراورده ، فراوری این ماده در صنعت بسیار حائز اهمیت می باشد در این پست از سایت فودانت ، دلایل اهمیت فراوری آب پنیر را به عنوان یک فراورده جانبی در تولید محصولات لبنی و همچنین موارد کاربرد آن در صنعت را مورد بررسی قرار می دهیم .