منتظر دوره های تخصصی صنایع غذایی باشید

فودانت
فودانت

فودانت پلتفرم صنایع غذایی ایران


معرفی نشریات علمی تخصصی صنایع غذایی

فودانت، پلتفرم جامع صنایع غذایی، در این مقاله سعی دارد تا شما را با تعدادی از به روزترین نشریات علمی-تخصصی صنایع غذایی ایران آشنا سازد.

معرفی نشریات علمی تخصصی صنایع غذایی

معرفی نشریات علمی تخصصی صنایع غذایی:

فودانت، پلتفرم جامع صنایع غذایی، در این مقاله سعی دارد تا شما را با تعدادی از به روز ترین نشریات علمی تخصصی صنایع غذایی ایران آشنا سازد.

با ما همراه باشید!

نشریه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران

 

تاریخچه نشریه

 این نشریه از فروردین ماه سال 1384 به‌صورت دوفصلنامه، از فروردین 1389 به‌صورت فصلنامه (4 جلد به زبان فارسی) و از فروردین سال  1394 به صورت دوماهنامه (4 جلد به زبان فارسی و 2 جلد به زبان لاتین)با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران منتشر می‌شود.

حوزه و تخصص نشریه

 نشریه "پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران" مقاله‌های برگرفته شده از نتایج پژوهشی در زمینه مهندسی، شیمی، میکروبیولوژی و تکنولوژی مواد غذایی و همچنین مقاله‌هایی که جنبه بین رشته‌ای داشته را مورد توجه قرار می‌دهند.

سیاست دسترسی آزاد

نشریه "پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران"  به صاحب امتیازی دانشگاه فردوسی مشهد؛ به‌طور کامل الزامات انتشار دسترسی آزاد را طبق «Creative Commons Attribution 4.0 International License (CC BY 4.0)» رعایت می‌کند. حق نشر برای نویسندگان محفوظ خواهد بود و آنان می‌توانند مقالاتشان را در واسپارگاه‌ها آرشیوسازی کنند. این بدین معنی است که از این مقالات به‌راحتی می‌توان استفاده کرد؛ مادامی که به آن‌ به‌درستی استناد شود.

هزینه‌

نشریه "پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران" مبلغ یک میلیون و پانصد هزار ریال بابت هزینه های ویراستاری و چاپ مقالات دریافت می‌نماید.

سیستم مشابهت‌یاب

نشریه "پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران" برای جلوگیری از سرقت علمی، از سامانه مشابه‌یاب متون علمی همیاب برای مقالات فارسی و از سامانه iThenticate برای مقالات لاتین استفاده می کند.

این نشریه در آخرین ارزیابی وزارت علوم رتبه الف را کسب کرده است و دارای ضریب تاثیر 090/0در ISC می‌باشد.

صاحب امتیاز: دانشگاه فردوسی مشهد

مدیر مسئول:  دکتر ناصر شاهنوشی

سردبیر: دکتر فریده طباطبائی یزدی

اعضای هیات تحریریه:

  دکتر سیدعلی مرتضوی - دکتر منوچهر وثوقی - دکتر ایران عـالم زاده - دکتر محمدباقر حبیبی نجفی - دکتر سیدمحمدعلی رضوی- دکتر رضا فرهوش- دکتر مرتضی خمیری - دکتر مهدی کاشانی نژاد - دکتر فخری شهیدی - دکتر آرش کوچکی - دکتر بی بی صدیقه فضلی بزاز- دکتر محبت محبی - دکتر کیانوش خسروی دارانی - دکتر قدیر رجب‌زاده اوغاز - دکتر بابک قنبرزاده هوجقان

اعضای هیات تحریریه بین المللی:

دکتر نونو بورخس- دکتر حمید بهادر قدوسی - دکتر مهیار حیدرپور - دکتر مرتضی عباس زادگان - دکتر محمدامین محمدی فر

کارشناس نشریه:

  مهندس سیده فاطمه موسوی

برای مشاهده سایت نشریه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، اینجا کلیک کنید.

 

مجله علمی-پژوهشی علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران

 

مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران در تاریخ 27/4/1385 از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز نشر دریافت کرد و در تاریخ 9/2/1386 از کمیسیون نشریات علوم پزشکی کشور حائز رتبه علمی- پژوهشی شد.

این مجله در سایت‌های SCOPUS ، Chemical Abstracts Service،  EMRO، Index Copernicus، CINAHL، CABI، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID) ، بانک اطلاعات علوم پزشکی ایران (Iran Medex) و بانک اطلاعات نشریات کشور (Magiran) نمایه می‌شود.

سازمان مرتبط: انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

مدیر مسئول: دکتر هدایت حسینی

سردبیر: دکتر تیرنگ نیستانی

مدیر اجرایی: محمدرضا خوش‌فطرت

ویراستار انگلیسی: ابراهیم پروین

ویراستار فارسی: مریم پورثانی

کارشناس اجرایی: سید محمد حسینی

اعضای هیئت تحریریه:

دکتر محمود امین لاری - دکتر محسن برزگر - دکتر مجید حاجی فرجی - دکتر سید هدایت حسینی - دکتر زهره حمیدی اصفهانی - دکتر احمدرضا درستی مطلق - دکتر فرزاد شیدفر - دکتر فروغ اعظم طالبان - دکتر مرتضی عبداللهی - دکتر خسرو عادلی - دکتر محمد حسین عزیزی - دکتر ناصر کلانتری
دکتر عبدالرضا محمدی - دکتر محمدامین محمدی‌فر - دکتر فاطمه محمدی نصرآبادی - دکتر امیرمحمد مرتضویان - دکتر وحید مفید - دکتر جلال الدین میرزای رزاز - دکتر تیرنگ نیستانی - دکتر محمدرضا وفا

 برای مشاهده سایت مجله علمی-پژوهشی علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، اینجا کلیک کنید.

 

نشریه پژوهش های صنایع غذایی دانشگاه تبریز

 

این نشریه در حیطه علوم و صنایع غذایی و گرایش­های وابسته، به صورت دو فصلنامه منتشر می­گردید که در پی استقبال محققان و دانشگاهیان ارجمند بصورت فصلنامه انتشار می­یابد. شایان توجه است که نشریه مذکور موفق به اخذ ضریب تاثیر (Impact Factor) از ISC (پایگاه استنادی علوم جهانی اسلام) گردیده و در پایگاه اطلاعات جهاد دانشگاهی (SID)، بانک نشریات کشور (Magiran) و CAB­­ International Global health,  نمایه می­شود.

مدیر مسئول : دکتر علی ایاسه

سردبیر: دکتر بابک قنبرزاده

هیئت تحریریه:

دکتر جلال دهقان نیا - دکتر فرامرز خدائیان- دکتر ناصر همدمی - دکتر محمد علی رضوی - دکتر محمد امین حجازی-  دکتر محمد علیزاده - دکتر میر حسن موسوی - دکتر بابک قنبرزاده

 برای مشاهده سایت نشریه پژوهش های صنایع غذایی دانشگاه تبریز، اینجا کلیک کنید.

 

 

نشریه علمی پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی

 

نشریۀ پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی با درجۀ علمی، با هدف طرح مسائل علمی نو و معرفی دستاوردهای جدید پژوهشی محققان در عرصۀ علوم و صنایع غذایی، ایجاد فرصت مناسب جهت تبادل اندیشه و همکاری بیشتر بین پژوهشگران، دانشگاهیان، کارشناسان و صاحبان صنایع منتشر می‌شود. این فصلنامه مقالات کامل پژوهشی و نوآورانه و همچنین مقالات مروری مرتبط با حوزه‌های مختلف علوم و صنایع غذایی که برای اولین بار ارائه می‌گردند را پس از طی مراحل داوری علمی و تخصصی پذیرفته و منتشر می‌نماید.

 

ناشر: مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی از زمستان 1399 با همکاری انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند منتشر می‌شود.

منشور اخلاق: این نشریه با احترام به قوانین اخلاق در نشریات تابع قوانین کمیتۀ اخلاق در انتشار (COPE) می‌باشد و از آیین‌نامۀ اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می‌کند.

نوع دسترسی: دسترسی به مقالات این نشریه به صورت دسترسی باز می‌باشد Creative Commons License.

رتبه عملی: براساس آخرین ارزیابی سال 1398 از سوی کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، این نشریه موفق به کسب رتبه «ب» شده است.

میانگین ضریب تأثیر نشریه: در سال 1397 در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)ا0.094 و کیفیت در رشته Q3 می‌باشد.

انواع مقالات قابل انتشار در نشریه: مقالۀ کامل پژوهشی، مروری و کوتاه پژوهشی،

زبان نشریه: فارسی و انگلیسی (مقالات انگلیسی در نوبت زمستان منتشر می‌شوند).

کلیه عملیات دریافت و داوری مقالات از سال 1397 تاکنون از طریق سامانه نشریات علمی (قدرت‌‎گرفته از سیناوب) صورت می‌پذیرد.

هزینۀ انتشار: هزینۀ ویراستاری و صفحه‌آرایی هر صفحه از مقاله 150000 ریال می‌باشد.

چکیدۀ مبسوط انگلیسی مقالات پس از پذیرش نهایی از نویسندۀ مسئول درخواست خواهد شد.

مدت زمان بررسی اولیۀ مقالات 10 روز می‌باشد.

مدت زمان فرایند داوری مقالات 3 الی 5 ماه می‌باشد.

داوری الکترونیکی مقالات این نشریه بدون نام و توسط حداقل 3 داور صورت می‌پذیرد.

در راستای ارتقاء کیفیت و به‌منظور صیانت از حقوق و مالکیت فکری و معنوی پژوهشگران و نویسندگان؛ در بررسی مقالات این نشریه، از نرم‌افزار «همانندجو و همیاب» برای مقالات فارسی و از نرم‌افزار «iThenticate» برای مقالات انگلیسی استفاده می‌شود.

نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی پذیرش اولیه جهت نمایه در پایگاه های بین‌المللی  Scopus (پذیرش: 28 مرداد ماه 1399)، CABI  و EBSCO را دریافت نموده است.

صاحب امتیاز: مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

مدیر مسئول: دکتر رسول کدخدایی

سردبیر: دکتر سیدعلی مرتضوی

مدیر داخلی:  دکتر سارا ناجی طبسی

اعضای هیئت تحریریه:

دکتر سیدعلی مرتضوی - دکتر فخری شهیدی - دکتر قدیر رجب ‎زاده اوغاز - دکتر ایران عالم ‎زاده - دکتر سلیمان عباسی - دکتر صدیقه فضلی بزاز - دکتر رسول کدخدایی - دکتر سیدمحمود موسوی - دکتر مرضیه حسینی ‎نژاد –

اعضای هیئت تحریریه بین المللی :

دکتر حمیدبهادر قدوسی - دکتر عسگر فرحناکی -  Dr. Ravi Gooneratne –

Dr. Ida Idayu Muhamad- Dr. Quang D. Nguyen - Dr. Alaa El-Din Ahmed Bekhit - Dr. Wu Xi-Yang

 برای مشاهده سایت نشریه علمی پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، اینجا کلیک کنید.

دیدگاه

بیشتر بخوانید

فلافل؛ غذای محبوب خاورمیانه

فلافل؛ غذای محبوب خاورمیانه

به مناسبت روز جهانی فلافل، جا دارد به تاریخ و اهمیت فرهنگی این غذای محبوب بپردازیم. این محصول نه تنها یک غذای اصلی در غذاهای خاورمیانه است، بلکه یک انتخاب محبوب برای گیاهخواران و علاقه مندان به غذا در سراسر جهان است. با ما همراه باشید تا ریشه ها، روش های تهیه و نوآوری های موجود را بررسی کنیم.

گوشت کشت شده؛ راهکاری پایدار برای تامین پروتئین

گوشت کشت شده؛ راهکاری پایدار برای تامین پروتئین

گوشت کشت شده یک فناوری نوآورانه برای تولید پایدار گوشت بدون نیاز به پرورش و کشتار حیوانات است. این مقاله به بررسی جنبه‌های مختلف این فناوری از جمله فرآیند تولید، مزایای زیست محیطی، ایمنی و ارزش غذایی، وضعیت فعلی و چشم انداز آینده آن می‌پردازد. علاوه بر این، چالش‌های پیش روی تجاری‌سازی گسترده گوشت کشت داده شده و نقش آن در حفظ تنوع زیستی و جلوگیری از انقراض گونه‌ها را بررسی می‌کند.

تصویر کاربر پویا رمضانی - 3 ماه قبل
دروغ های صنایع غذایی بخش دوم

دروغ های صنایع غذایی بخش دوم

اشاره کردیم که صنعت غذا به عنوان یک صنایع حیاتی اقتصاد هر کشور محصوب می شود و برای چرخیدن چرخ این صنعت در فرایند های بازاریابی ، از ناآگاهی مصرف کننده به عنوان یک اهرم در جهت شعار های تبلیغاتی که اصولا درست نیستند سو استفاده می شود . در پست قبل با عنوان ( دروغ های صنایع غذایی – بخش اول ) چند مورد را بررسی کردیم در این پست چند مورد دیگر را بررسی می کنیم با ما همراه باشید .

تصویر کاربر امین متینی - 10 ماه قبل
دروغ های صنایع غذایی بخش اول

دروغ های صنایع غذایی بخش اول

صنایع غذایی از جمله بخش‌های حیاتی اقتصاد هر کشوری به شمار می‌روند. اما متأسفانه، در این صنعت نیز گاهی اوقات دروغ‌های بزرگی برای جلب توجه مصرف‌کنندگان به کار گرفته می‌شوند. در این پست از فودانت به 3 دروغ ، که تولید کنندگان در صنعت غذا برای بازاریابی بیشتر از آن استفاده می کنند خواهیم پرداخت .

تصویر کاربر امین متینی - 10 ماه قبل