منتظر دوره های تخصصی صنایع غذایی باشید

فودانت
فودانت

فودانت پلتفرم صنایع غذایی ایران


آيا ماست تاريخ مصرف گذشته غيرقابل استفاده ست؟

آيا ماست تاريخ مصرف گذشته غيرقابل استفاده ست؟ ميدونيد تاريخ مصرف ماست چطور تعريف ميشه؟ اين پست رو بدقت مطالعه كن👌

آيا ماست تاريخ مصرف گذشته غيرقابل استفاده ست؟

🔴 آيا ماست تاريخ مصرف گذشته نبايد استفاده بشه؟

١- بهترين زمان مصرف ماست يك تا دوهفته بعد از توليد ش هست (البته در حالتي كه بعد از توليد تا زمان مصرف در ظرفِ دربسته و داخل يخچال باشه).

چرا؟ چون بهترين كيفيت خودش رو از نظر عطر و بو و طعم و مزه ش داره.

٢- ميكروب هاى مايه ماست (ال. بولگاريكوس و اس. ترموفيلوس) در دماى محيط رشد خيلى خوبي دارند، پس اگه ماست در دماى محيط قرار بگيره (حتي وقتي دربسته باشه و آلودگى محيطي هم براش نداشته باشيم) شروع به ترش شدن ميكنه!

پس ماست نبايد بيشتر از يك يا دو ساعت بيرون يخچال باشه!

٣- ماست اگه شرايط نگهداريش مطابق بند يك باشه، بعد از تاريخ انقضاش هم قابل مصرف هست! البته اگه ما اون مزه ترش شدگى بوجود اومده در اون رو دوست داشته باشيم!

٤- اگه ماست در شرايط مناسب بند يك، نگهدارى نشه، غير از سريع ترش شدنش، ميتونه كپك بزنه، چربيش اكسيد بشه و حتي در مواردي پروتئينهاش هم شروع به تجزيه بكنند كه به ترتيب ماست بوى كپك زدگى، تندى و گنديدگي ميگيره كه نشونه هاي فساد كامل ماست هست!

٥- اينم بدونيد كه هر چقدر ماست چربي بيشتر داشته باشه ديرتر ترش ميشه 😉

٦- ماستى كه در شرايط مناسب نگهدارى شده و فقططط ترش شده رو ميشه مصرف كرد (چون ميكروب مضر بيماريزا نداره☺️)، يا حتى ميشه باهاش دوغ درست كرد يا بجاي خامه و شير توى كيك و شيرينى خونگي ازش استفاده كرد.

٧- يادتون باشه كه اگه از ماست ترش براي درست كردن ماست جديد خونگى تون استفاده كنيد (بعنوان مايه)، ماست جديدتون هم يه ماست ترش از آب درمياد ☺️.

——————

❌❌ ميدونيد در بعضي جاها (بشكل سنتى) ماست هايي توليد مي كنند، توى بسته بندى مثل حلب، و طولاني مدت هم نگهداريش مي كنند ☺️!!!

🔻🔻🔻اين شير و لبنيات واقعا دنيايي داره كه من توش محو م 🥰😍

————————

👈👈اطلاعات تخصصى ديگه اى دارى حتما در بخش كامنت ها بنويس ☺️🌱

——————-

🔴براى اطلاعات بيشتر ويديو ماست رو تماشا كن (يوتيوب). ———————

🔴 با به اشتراك گذارى اين پست، شما هم در نشر اطلاعات درست سهيم هستيد 🌱🙏

——————————

🛑 كانال #يوتيوب و #پادكچر_كست_باكس

———————

🎙دكتر نسرين مويدنيا

⏹@Dairypodcast ‍ ‍ ‍

#پادكست _لبنيات _و _غذا

#صنايع_غذايى_دكتر_مويدنيا ‍

دیدگاه

بیشتر بخوانید

نقش پست بیوتیک ها در ایمنی مواد غذایی

نقش پست بیوتیک ها در ایمنی مواد غذایی

به دنبال روش‌های نوین برای تضمین ایمنی مواد غذایی، توجه به تکنولوژی‌های جدید و کارآمد امری ضروری است. یکی از این روش‌ها، استفاده از ساختارهای سلولی و متابولیت‌های زیست‌فعال مشتق شده از پروبیوتیک‌ها، تحت عنوان "ترکیبات پست‌بیوتیک" است که می‌تواند نقش بسزایی در افزایش ایمنی مواد غذایی داشته باشد. در این پست از فودانت به بررسی پست بیوتیک ها می پردازیم

تصویر کاربر روژین محمدی - 4 ماه قبل
بررسی نقش و اهمیت بیوانفورماتیک در صنایع غذایی

بررسی نقش و اهمیت بیوانفورماتیک در صنایع غذایی

در چشم انداز همیشه در حال تحول صنعت غذا، ادغام بیوانفورماتیک به عنوان یک عامل مهم ظاهر شده است و بینش ها و کارایی های بی سابقه ای را ارائه می دهد. بیوانفورماتیک به علت کاربرد های متنوع و گسترده خود (از افزایش ایمنی مواد غذایی گرفته تا انقلابی کردن زنجیره تامین و تعیین طعم) به ابزاری ضروری تبدیل شده است. این مقاله به بررسی کاربردهای چندوجهی بیوانفورماتیک در شکل دادن به حال و آینده صنعت غذا می پردازد.

تصویر کاربر نازنین طاهری نسب - 7 ماه قبل
بررسی کاربرد Machine learning در میکروبیولوژی پیشگو

بررسی کاربرد Machine learning در میکروبیولوژی پیشگو

در سال های اخیر، همگرایی Machine learning (ML) و میکروبیولوژی، عصر جدیدی از قابلیت های پیش بینی در درک و مدیریت رفتارهای میکروبی را آغاز کرده است. این ادغام، که اغلب به عنوان میکروبیولوژی پیش‌بینی‌کننده یا پیشگو نامیده می‌شود، از قدرت محاسباتی الگوریتم‌های یادگیری ماشین برای مدل‌سازی و پیش‌بینی پاسخ‌های میکروارگانیسم‌ها به شرایط محیطی استفاده می‌کند. این مقاله کاربرد ML در میکروبیولوژی پیش‌بینی کننده را بررسی می‌کند.

تصویر کاربر نازنین طاهری نسب - 7 ماه قبل
باکتریوفاژها؛ عوامل کنترل بیولوژیکی و قاتلان میکروبی

باکتریوفاژها؛ عوامل کنترل بیولوژیکی و قاتلان میکروبی

باکتریوفاژها ویروس هایی هستند که به طور خاص باکتری ها را هدف قرار داده و آن ها را آلوده می کنند. باکتریوفاژها به دلیل کاربردهای بالقوه خود در کنترل بیولوژیکی مورد توجه قرار گرفته اند. آن ها توانایی شگفت انگیزی برای هدف قرار دادن و از بین بردن پاتوژن های باکتریایی دارند که آن ها را به ابزاری امیدوارکننده در زمینه های مختلف تبدیل می کند. در این مقاله به بررسی باکتریوفاژها به عنوان عوامل کنترل بیولوژیکی و قاتلان میکروبی می پردازیم.

تصویر کاربر نازنین طاهری نسب - 8 ماه قبل